VELKOMMEN TIL HS byg A/S
– Tømrer, snedker, murer

HS byg A/S er et alsidigt byggefirma i den østlige del af Viborg. Firmaet har eksisteret siden 1902 og beskæftiger i dag mellem 40 – 45 medarbejdere.

Høj kvalitet
Vi lægger vægt på den håndværksmæssige høje kvalitet og er kendt for at kunne løse alle former for specialopgaver. Vi står altid klar, når du behøver hjælp.

Laver alt indenfor tømrer- og snedkeropgaver
Vi laver alle former for tømrer- og snedkerarbejde: Projektering og byggesagsbehandling, opførelse af parcelhuse, til- og ombygninger, erhvervsbyggeri, licitationsbyggeri, renoveringer, tagudskiftninger, kviste mv.

Eget professionelt værksted
Virksomheden har et fuldt udbygget maskinværksted. Værkstedet udfører en del maskin- og værkstedsarbejde i underentrepriser.

Laver alt indenfor murerarbejde
Vi har vores egne murere som laver alle former for murerarbejde: Nybyggeri, renovering, fliser, badeværelser mv.

Taksering af forsikringsskader
Vi kan også hjælpe hvis du får en forsikringsskade. Vi foretager besigtigelse og taksering af skadens omfang, udarbejder tilbud på udbedring af skaden.

Garantiordning
HS byg A/S er selvfølgelig medlem af DI Byggeri. Derved sikrer du dig som privat forbruger samtidig Byg Garanti ordningen på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde.

Garantien dækker i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Du kan læse mere om garantiordningen på www.byggaranti.dk.

Hvad enten du drømmer om at få ombygget din villa, give huset en ny kvist eller få bygget en trappe, så vil vi med glæde hjælpe dig med at få arbejdet udført tilfredsstillende.

1902
HS Tømrer- og Snedkerfirma ApS er Viborgs ældste tømrer- og snedkerfirma. Virksomheden fik borgerskab ved Jens Ludvigsen den 2. juli 1902. Den blev startet af Jens Ludvigsen i Sct. Hans Gade i Viborgs indre by, og blev senere overtaget af sønnen Aksel Ludvigsen.

1982
Henning Skou blev 3. generation, som overtog firmaet. I 1966 startede Henning som almindelig tømrersvend, han overtog så virksomheden i 1982 – og skiftede navn fra Ludvigsen til Henning Skou Tømrer- & Snedkerfirma.

1984
Virksomheden flyttede til lokaler på Hamlen 2 i Overlund.

2004
Nuværende ejer, Henrik Søgaard, overtog den 1. januar 2004 virksomheden. Henrik er uddannet tømrer/snedker samt bygningskonstruktør.

2014
Virksomheden fejrede 10 års-jubilæum.

2015
HS Entreprise A/S oprettedes med ejerskab af Henrik Søgaard og Lars Pedersen, og det beskæftigede sig udelukkende med hoved-/stor- og totalentrepriser - Læs artikel med Lars fra HS Entreprise.

2019
HS Tømrer- og Snedkerfirma samt HS Entreprise flyttede i april 2019 fra Hamlen 2 efter salg af ejendommen. HS Tømrer & Snedkerfirma holder nu til på Randersvej 65 – sammen med XL Byg. XL Byg arbejder på at bygge en ny tømmerhandel og dermed flytte fra Randersvej 65. Når dette sker, får HS Tømrer- og Snedkerfirma igen plads til at samle alle aktiviteterne under samme tag.

2021
To tømrervirksomheder bliver til én … HS Tømrer- og Snedkerfirma ApS og Madsen & Grangård A/S blev fra 1. september 2021 en samlet tømrervirksomhed. 
Aktiviteterne drives videre i selskabet HS Tømrer- og Snedkerfirma ApS og vil her beskæftige i alt ca. 50 medarbejdere. Driften vil forsat ske fra lokationerne på Randersvej 65 i Overlund og Østervangsvej 17 i Vejrumbro - og på sigt skal dette samles i Overlund.

2022
Omstrukturering i HS Tømrer- og Snedkerfirma ApS og HS Entreprise A/S. Alle aktiviteter i de to selskaber fusioneredes fra 1. januar 2022 – navnet er nu HS byg A/S og ejerskabet udgøres som hidtil af Henrik Søgaard og Lars Pedersen.