Cookie- og privatlivspolitik

Cookiepolitik

Når du klikker dig rundt på https://hs-byg.dk indsamles der oplysninger, som benyttes til at tilpasse og forbedre vores indhold på hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies i din internetbrowser og undlade at besøge https://hs-byg.dk i fremtiden.

Cookies
Vores website anvender ”cookies” til at analysere hvordan websiden benyttes af de besøgende. Vi anvender Google Analytics til at indsamle disse informationer - Google kan kombinere disse data med andre oplysninger, som du har givet dem, eller som de har indsamlet fra dig via din brug af deres tjenester (Google Chrome, G-mail osv.).

Cookies er små tekstfiler, som benyttes af hjemmesider til at gøre de besøgendes oplevelse mere effektiv. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering
Ved at bruge vores hjemmeside samtykker du til ovenstående.

Behandling af personlige oplysninger

Personlige oplysninger indsamles når du registreres i vores regnskab/kundekartotek. Behandlingen sker i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b. Desuden sker behandlingen i henhold til artikel 6, stk. 1, litra f, idet behandlingen er nødvendig af hensyn til gennemførelsen af den aftalte opgave.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

  • Navn
  • Adresse
  • Tlf.nr.
  • Mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne betjene dig bedst muligt fra vores regnskabs- og planlægningsprogram. Personoplysningerne vil vi opbevare/gemme i henhold til de relevante regler om forældelse af formuekrav.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Til brug for opfyldelsen af aftalen med dig indsamler HS byg A/S almindelige personoplysninger om dig hos de kommunale byggemyndigheder.

Personoplysninger kan blive overladt til samarbejdspartnere, der udfører opgaver som underentreprenører for virksomheden. Offentlige myndigheder, hvilket typisk vil være Viborg Kommune i forbindelse med byggesager/tilladelser.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i for
hold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Vi kan ikke garantere hundrede procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 86672010, hvis du har spørgsmål, vil have opdateret eller slettet dine data.

Du kan i øvrigt læse mere om databeskyttelsesreglerne på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk