DRØMMER DU OM NYBYG
– Sammen bygger vi dit drømmehus

HS Tømrer & Snedker ApS tilbyder byggeri i total- og hovedentrepriser.

Arkitekttegnede byggeprojekter
Byggeprojekterne er arkitekttegnede, således du som bygherre får netop det byggeri, du ønsker. Vi gør meget ud af, at dine ønsker og ideer som bygherre bliver til virkelighed.

Bygningskonstruktør hjælper
Vi har dygtige, uddannede bygningskonstruktører, der kan hjælpe dig med at få dine ønsker og ideer ned på papir. Hermed får du en idé om, hvordan det færdige resultat kommer til at se ud.

Kontakt os for et godt tilbud
Ring på telefonnr.: 86 67 20 10 og aftal en tid
.

NÅR DU BYGGER MED HS TØMRER & SNEDKER APS

Første fase
Her taler vi om jeres ønsker, vi laver nogle skitser og tager højde for byggegrundens beskaffenhed, hvis I allerede har en sådan.

Efter vores møde laves de endelige arkitekttegninger, som kan bruges til myndighedsgodkendelse og håndværkertegninger. Ud fra tegningerne regnes den endelige pris på byggeriet og kontrakten indgås.

Anden fase
Herefter foregår alt på byggepladsen, hvor du som bygherre vil stifte bekendtskab med underentreprenørerne på byggeriet.

Et byggeri er en proces, som involverer mange aktører. Det forventes derfor, at du som bygherre tager aktiv del i denne proces.

Tredje fase
Når vi har afsluttet dit byggeri, laver vi en afleveringsforretning, hvor vi gennemgår huset, så du trygt kan flytte ind i dit hus.

1. års gennemgang
Efter at du har boet i dit hus i et år, har huset “sat sig” og så laver vi en 1. års gennemgang og udbedrer, hvad der end måtte være af små-rettelser.

BYGGEGRUNDE I VIBORG
Hvis du går med tanker om at bygge nyt i Viborg Kommune, kan du her se hvilke byggegrunde der er til salg. Det gælder både boliggrunde og erhvervsgrunde. Der er masser af muligheder for at bygge og bo i en enestående natur med bakker, søer, ådale og skove.

Se grunde der er til salg

VORES NYBYG REFERENCER
– Lad dig inspirere

Vi har gennem tiden bygget mange nye huse. Vi har herunder samlet et udvalg af referencer indenfor nybyg, tilbygning og ombygning. Der vil snart komme en beskrivelse af hvert projekt.

Totalentreprise:150 kvm med 40 kvm integreret carport Liseborg Bakke 15 Viborg
Totalentreprise: 150 kvm vinkelhus + 30 kvm carport m/skur Palleshøje 94 Viborg
Tømrerentreprise, 210 kvm funkisvilla m/60 kvm integreret garage Skaldehøjvej 66 Viborg
Hovedenterprise: 185 kvm. ensidet taghældning samt 55 kvm garage Palleshøje 114 Viborg
Totalentreprise, 120 kvm. sommerhus med 20 kvm. carport/skur Mosevej 10 Virksund
Totalentreprise, 140 kvm. vinkelhus med 30 kvm. garage Agnetevej 10 Løgstrup
Totalentreprise, 180 kvm. gårdhavehus med 40 kvm. carport/skur Gøgeurtevej 7 Rødding
Totalentreprise, 120 kvm. vinkelsommerhus, 50 kvm. integreret garage samt 80 kvm. kælder Vile Vestergårdsvej 90 Sallingsund
Totalentreprise, 175 kvm. vinkelhus Isager 11 Horsens
Totalentreprise, 60 kvm. sommerhus Strandvejen 60 Hjarbæk
© Copyright - HS-Byg