TØMRER OG SNEDKER MED GARANTI
HS Tømrer & Snedker ApS løser dine tømreropgaver

HS Tømrer & Snedker ApS udfører en bred vifte af renoveringer og ombygninger. Det kan være lige fra udskiftning af et enkelt vindue, reparation af en utæt tagrende til omforandring af hele huset, nye døre og vinduer og tagudskiftninger mv.

Til- og ombygninger
Vi har i de senere år udført en del renoveringer/ombygninger på ældre huse. Vores samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører sikrer en professionel indsats gennem hele byggeprocessen.

Totalentrepriser
Renoveringen eller ombygningen udfører vi gerne som en totalløsning, således at tegninger, myndighedskontakt, byggestyring, kontakten til andre håndværkere udføres af os.

Tagudskiftning
Er dit tag blevet utæt, eller ønsker du af anden grund at udskifte taget, så er det en opgave for os. Vi kan tilbyde at skifte til bl.a. eternitplader, skifer, tegltagsten, cementtagsten, tagpap.

Vinduesudskiftning
Er det tid til nye vinduer eller skal de nuværende renoveres, er vi altid lige i nærheden. Vi har sågar stor erfaring med istandsætning af fredede og bevaringsværdige vinduer.

En kvist betyder plads og lys
Kviste giver huse og bygninger karakter og skaber rumkvalitet i tagetagen. Vi udfører kviste helt efter kundens ønsker og behov, samt tilpasser den eller dem til bygningens arkitektur.

Inventar
HS tømrer & snedker har et fuldt udbygget værksted, som kan udføre enhver form for inventar i plader, fyr, hårdttræ eller malede overflader.

Vi er meget fleksible og udfører gerne små serier eller enkeltstykker.

Forsikringsopgaver
HS Tømrer & Snedker udbedrer alle typer forsikringsskader – lige fra rådskader til brand.

VI KLARER ENHVER SNEDKEROPGAVE
Vi har vores eget snedkerværksted, hvor vi kan lave alt lige fra døre til vinduer, karnapper, kviste og porte. Vi kaster os altid gerne over enhver snedker-udfordring. Vi laver:

– Døre og vinduer
– Kviste og karnapper
– Porte og rækværk
– Inventar
– Trapper og dørtrin
– Træterrasser
– Reparation af møbler

Og selvfølgelig meget andet. Har du andre snedkeropgaver i forbindelse med et byggeri eller en reparation, så udfører vi også det. På vores værksted har vi specialiseret os i at renovere ældre møbler. Vi pudser bordplader, tilpasser låger og laver butiksfacader. Hvis møblet er for tungt, tilbyder vi også at reparere det på stedet.

© Copyright - HS-Byg