VELKOMMEN TIL HS BYG
– Tømrer, snedker, murer

HS Tømrer & Snedker ApS er et alsidigt tømrer- og snedkerfirma i den østlige del af Viborg. Firmaet har eksisteret siden 1902 og beskæftiger i dag mellem 25 – 30 mand.

Høj kvalitet
Vi lægger vægt på den håndværksmæssige høje kvalitet og er kendt for at kunne løse alle former for specialopgaver. Vi står altid klar, når du behøver hjælp.

Laver alt indenfor tømrer- og snedkeropgaver
Vi laver alle former for tømrer- og snedkerarbejde: Projektering og byggesagsbehandling, opførelse af parcelhuse, til- og ombygninger, erhvervsbyggeri, licitationsbyggeri, renoveringer, tagudskiftninger, kviste mv.

Eget professionelt værksted
Virksomheden har et fuldt udbygget maskinværksted. Værkstedet udfører en del maskin- og værkstedsarbejde i underentrepriser.

Laver alt indenfor murerarbejde
Vi har vores egne murere som laver alle former for murerarbejde: Nybyggeri, renovering, fliser, badeværelser mv.

Garantiordning
HS Tømrer & Snedker ApS er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri. Derved sikrer du dig som privat forbruger samtidig BYG’s 5-års garantiordning på den håndværksmæssige udførelse af alt arbejde.

Du kan læse mere om garantiordningen på www.byggaranti.dk.

Hvad enten du drømmer om at bygge et helt nyt hus, få ombygget din villa, give huset en ny kvist eller få bygget en trappe, så vil vi med glæde hjælpe dig med at få arbejdet gjort tilfredsstillende.

© Copyright - HS-Byg